Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 02:58

Το πιο δυνατό διήμερο: Νυχτερινή το Σάββατο, η μεγάλη παρέλαση την Κυριακή και μετά Locomondo!

6Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Έτοιμοι να δώσουν όλη τους τη ζωντάνια, να εξαντληθούν από το κέφι, το χορό και την τρέλα είναι οι καρναβαλιστές της Καλαμάτας. Το πιο δυνατό διήμερο φτάνει. Το Σάββατο θα γίνει η νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της πόλης και θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στην πλατεία 23ης Μαρτίου. Την Κυριακή η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα γίνει το μεσημέρι, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων στα καρναβαλικά πληρώματα και μετά ο κόσμος θα χορέψει και θα τραγουδήσει μέχρι εξάντλησης με τους Locomondo στην κεντρική πλατεία…

Το πρόγραμμα του πάρα πολύ δυνατού διημέρου παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου τα μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος και οι εθελοντές Έφη Σπηλιοπούλου, Ακριβή Καλογεροπούλου και Ντίνος Μουτσούλας.

Όπως σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος, το Σάββατο η νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει στις εφτά, από τη βόρεια είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων με προορισμό την πλατεία 23ης Μαρτίου, από την Αριστομένους. Στην πλατεία θα γίνει dj πάρτι.


Ντίνος Μουτσούλας, Ακριβή Καλογεροπούλου, Θανάσης Ηλιόπουλος, Έφη Σπηλιοπούλου

Την Κυριακή η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει στις 3:30 μετά το μεσημέρι από την πλατεία 23ης Μαρτίου και με τερματισμό την κεντρική πλατεία. Παρουσιαστής θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, όπως και πέρσι, ενώ μετά την απονομή των βραβείων στα καρναβαλικά πληρώματα θα ξεκινήσει η συναυλία του αγαπημένου συγκροτήματος Locomondo.

Ο Θανάσης Ηλιόπουλος τόνισε ότι η καρναβαλική επιτροπή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί και το φετινό καρναβάλι γίνεται με μεγάλη επιτυχία και κέφι.  Σημείωσε ότι σύμφωνα με τις προγνώσεις και ο καιρός θα είναι καλός, ενώ ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να έρθει στην Καλαμάτα για το καρναβάλι και τις αποκριές κόσμος από την Αθήνα και από άλλες περιοχές της χώρας.

Τη χαρά τους τόνισαν και οι εθελοντές Έφη Σπηλιοπούλου, Ακριβή Καλογεροπούλου (έχει κάνει αφιλοκερδώς τα γραφιστικά σχέδια του καρναβαλιού) και Ντίνος Μουτσούλας, που απεύθυναν επίσης κάλεσμα στον κόσμο αν βγει και να διασκεδάσει.

Ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Αντωνόπουλος, παρουσίασε ακόμη το πλούσιο πρόγραμμα του Δήμου και των φορέων για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και για τα κούλουμα στην Καλαμάτα και ιδιαίτερα στην περιφέρεια του Δήμου.
Στ.Μ.