Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 02:28

Φωτογραφική ημερίδα το νέο βήμα των φωτογραφικών ομάδων

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Η αρχή της επικοινωνίας μεταξύ των φωτογραφικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής έγινε το καλοκαίρι, με την έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στο παλιό σχολείο της Καρδαμύλης. Το Σάββατο γίνεται το επόμενο βήμα, με διοργάνωση της ομάδας West Mani Frames και συγκεκριμένα θα γίνει για πρώτη φορά φωτογραφική ημερίδα, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και μεμονωμένοι φωτογράφοι…

Ειδικότερα, η φωτογραφική ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 9 Φλεβάρη στις 7:30 το απόγευμα, στον πολιτιστικό πολυχώρο Α49, στην οδό Αναγνωσταρά στην Καλαμάτα.

Θα συμμετέχουν, εκτός από τη West Mani Frames, η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας, το Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης και το Τμήμα Φωτογραφίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, |στόχος είναι θα βρεθούν μαζί, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις οι άνθρωποι που τους απασχολεί η φωτογραφία στην ευρύτερη περιοχή. Αν η φωτογραφική μηχανή είναι το μέσο με το οποίο επικοινωνείτε και εκφράζεστε, ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Είσοδος ελεύθερη”.

Χορηγοί της φωτογραφικής ημερίδας είναι το περιοδικό Culture of Balkans www.cultureofbalkans.com, ο πολυχώρος πολιτισμού Α49 και η κάβα ποτών Winekiosk.