Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012 02:04

Αρχές Οκτώβρη το 1ο Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας

Αρχές Οκτώβρη το 1ο Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ 
ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Στις αρχές Οκτώβρη προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το 1ο Αντιρατσιστικό-Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Καλαμάτας, για τη διοργάνωση του οποίου θα γίνει αύριο, Παρασκευή βράδυ, νέα συνάντηση εκπροσώπων φορέων και μεμονωμένων ατόμων που στέκονται απέναντι στο ρατσισμό και το φασισμό.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις εννέα το βράδυ, στο χώρο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, που βρίσκεται στην πλατεία Όθωνος, στο Ιστορικό Κέντρο.
Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ανοιχτές συζητήσεις, προβολές, εκθέσεις και συναυλίες.
Οι διοργανωτές του 1ου Αντιρατσιστικού-Αντιφασιστικού Φεστιβάλ Καλαμάτας είναι, μέχρι τώρα, η Ανοιχτή Συνέλευση, η ΕΛΜΕ, το Κέντρο Νέων, η ομάδα Kalamatafreespace, το Δίκτυο Ανταλλαγών Μεσσηνίας «Ελιά», το ΠΕΕΚΠΕ, ο ΣΥΛ.Ε.Ε.Γ.Ο. «Δήμητρα», ο Σύλλογος Γεωπόνων, το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Γεωργίας, το Φεστιβάλ «Μηδέν», η Νομαρχιακή Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων, ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Μηχανικών Μεσσηνίας, το ΚΕΘΕΑ, η Αγωνιστική Συνεργασία Μηχανικών, οι Αντιφασίστες-στριες, καθώς και ευαισθητοποιημένα και ελεύθερα άτομα.