Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 15:30

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το απόγευμα στο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το απόγευμα στο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Από τις πιο γευστικές και γλυκιές βραδιές αναμένεται ότι θα είναι η αποψινή στην Καλαμάτα. Και αυτό χάρη στο σύκο. Στο «Elite City Resort» θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο, από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου, με προσκεκλημένο και τιμώμενο πρόσωπο τον Ηλία Μαμαλάκη…

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις εφτά το απόγευμα και περιλαμβάνει και την παρουσίαση των βιβλίων του Ηλία Μαμαλάκη «Τρώμε και ομορφαίνουμε»  καθώς και «Η μύρτις και η μελόπιτα».

Τα πιάτα που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αλμυρά και γλυκά, που θα κριθούν ως τα καλύτερα, θα βραβευθούν από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου και θα απονεμηθούν στους δημιουργούς τους πλούσια δώρα.

Ο Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής με πρωταγωνιστή το Σύκο είναι μια εκδήλωση στο πλαίσιο των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου και θα ακολουθήσει το Street Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου στον Πολύλοφο. Η κορύφωση των Μεσσηνιακών Ημερών Σύκου θα γίνει φυσικά με τη Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο, για 18η συνεχή χρονιά, στις 18 Αυγούστου 2019.