Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 11:42

Ξεκινάει το σεμινάριο animation στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Τριήμερο δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο πάνω στην τέχνη του animation, πραγματοποιείται στις 21&28Σεπτεμβρίου και στις  5 Οκτωβρίου, στο κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και τις τρεις ημέρες στις 7 το απόγευμα…

Το σεμινάριο γίνεται από τον επαγγελματία graphic animator, Δάμωνα Βλάχο.Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για το animation και τις τεχνικές του και η σύσταση αργότερα ομάδας/τμήματος μαθημάτων διάρκειας 6 μηνών, με σκοπό την δυνατότητα δημιουργίας ταινιών από τους συμμετέχοντες.

Τα έξοδα για τις ασκήσεις και τα projects που θα ανατεθούν, θα επιβαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες, και το κόστος θα είναι ανάλογο της τεχνικής που θα επιλέξουν αλλά και της έκτασης που θα δώσουν στην κάθε δραστηριότητα που θα πρέπει να διεκπεραιώσουν.

Οι ημέρες και ώρες των συναντήσεων, εκτός από τα τρία πρώτα Σάββατα στις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν, θα εξαρτηθούν από τον αριθμό και τη διάθεση των συμμετεχόντων. Ορίζεται, ξεκινώντας μετά το τριήμερο, κάθε Σάββατο στις 7:00 μ.μ., στον χώρο του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ και μία ημέρα στη μέση της εβδομάδας σε μορφή συμβουλευτικής για τις ασκήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να αποστείλουν ένα e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την οργάνωση των συναντήσεων αλλά και για τυχόν απορίες.

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ βρίσκεται επί της οδού Μπενάκη 11, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, πίσω από το κτήριο της Φιλαρμονικής.