Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 10:36

Την Δευτέρα η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης

Με το μυθιστόρημα της Τατιάνας Αβέρωφ, «Το ξέφωτο», ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο της (2019-2020) η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας και της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων, την ερχόμενη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου...

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο αναγνωστήριο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης (στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου).
Θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί ένα έργο της σύγχρονης ελληνικής μυθιστοριογραφίας, "Το ξέφωτο" της Τατιάνας Αβέρωφ, η οποία θα παρευρίσκεται και θα συμμετάσχει στη συζήτηση.

Από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Καλαμάτας ανακοινώνονται, επίσης, τα εξής:
-Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ακριβή προγραμματισμό των ημερομηνιών του νέου κύκλου συναντήσεων της Λέσχης καθώς και των βιβλίων που θα διαβαστούν.
-Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.
-Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2721096818 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και στην Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων (6936665907 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).