Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 20:37

Έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου ετοιμάζει η Πειραματική Σκηνή

Έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου ετοιμάζει η Πειραματική Σκηνή

“Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΞΥΠΝΗΣΕ” 
Το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου “Η κοιμωμένη ξύπνησε” δουλεύει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, προκειμένου να το παρουσιάσει στους νέους και τους μεγάλους τον Ιανουάριο του ερχόμενου έτους. Όμως οι εκδηλώσεις της Πειραματικής Σκηνής ξεκινούν από την Κυριακή, 27 Οκτώβρη, με θέατρο σκιών…

Ειδικότερα, όπως μας ενημερώνει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, “το θεατρικό μας ταξίδι άρχισε, ξεκινούν οι θεατρικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά της πόλης μας και όχι μόνο, με ιδιαίτερη αγάπη, μεράκι και φροντίδα για πολιτιστικά ταξίδια όμορφα, ιδιαίτερα και ποιοτικά!

1ο ταξίδι: "Ο Μέγα Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι" θέατρο σκιών με το θίασο του Κων/νου & Γεωργίας Δημητρακόπουλου  

Κυριακή 27/10, ώρα 11.00 π.μ. Ευριπίδου 2,

2ο Ταξίδι: Παρουσίαση του βιβλίου-παραμυθιού 

"Οι 3 μάγισσες- Η Μεταμόρφωση" της Μάγδας Ασημακοπούλου, Δευτέρα 4/11/19, ώρα 7.00 μ.μ. Ευριπίδου 2

3ο Ταξίδι: Ξεκίνησαν οι πρόβες με την εφηβική ομάδα για το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης "Η κοιμωμένη ξύπνησε" της Ξένιας Καλογεροπούλου & του Θωμά Μοσχόπουλου 2 Γενάρη 2020

4ο Ταξίδι: Εργαστήρι εικαστικό για ενήλικες "κολάζ με ύφασμα" (διακοσμούμε με ύφασμα , ενδύματα, κουρτίνες , μαξιλάρια, τσάντες, δημιουργώντας πίνακες ζωγραφικής με ύφασμα).

Νοέμβριος 2019, (πληροφορίες 2721021653, 6971540945)

και τα ταξίδια συνεχίζονται, οργανώνονται και εμβόλιμα πραγματοποιούνται........ με αγάπη από το Δ.Σ. και εθελοντές καλλιτέχνες”.