Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 11:29

Παρουσίαση βιβλίου στην Πειραματική Σκηνή

ΔΕΥΤΕΡΑ 04/11
Στην παρουσίαση του βιβλίου της Μάγδας Ασημακοπούλου "Οι Τέσσερις Μάγισσες-Η Μεταμόρφωση", από τις εκδόσεις "Πηγή", καλεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσά της (Ευριπίδου 2), η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας...

Πρόκειται για ένα εφηβικό αφήγημα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τη συγγραφέα, η Βαγγελίτσα Παναγάκη, καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας, η Τζίνα Πετροπούλου, σκηνοθέτις, καλλιτεχνική διευθύντρια Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, και η Άννα Ντεκελέ, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Φωτεινή Οικονομάκη, πτυχιούχος πολιτικών Επιστημών και Κοινωνιολογίας.

Το βιβλίο
Η Καλαμιά, η Ασχημιά, η Τροφαντή και η Ορέα είναι τέσσερις αδελφές, μάγισσες, που δεν ζούνε μονιασμένα. Η καλύτερη διασκέδασή τους είναι να τσακώνονται μεταξύ τους και να πειράζουν τους συγχωριανούς τους.
Τί γίνεται, όμως, όταν χάνουν τοις δυνάμεις  τους και πρέπει να περάσουν δοκιμασίες για να αποδείξουν την αξία τους;
Ξεκινάνε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και μαγεία. Μέσα από δοκιμασίες θα μάθουν τις αξίες της ζωής κι ότι η πραγματική δύναμη και ομορφιά βρίσκεται μέσα μας.