Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2019 11:03

Ενημέρωση για τον μητρικό θηλασμό από την Μαιευτική Κλινική και τον Ερυθρό Σταυρό

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ
Σειρά δράσεων με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον μητρικό θηλασμό, πραγματοποιεί από σήμερα και για μία εβδομάδα η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Καλαμάτα...

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις:
      •  Σήμερα Παρασκευή 1η Νοεμβρίου και αύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται ενημέρωση του   κοινού.

  • Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στις 17:30, στο χώρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού από Μαίες της Μ/Γ Κλινικής, καθώς και σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών σε περίπτωση πνιγμονής βρέφους από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.
  • Κατά της διάρκειας όλης της εβδομάδας, θα παρέχονται πληροφορίες και θα γίνονται ενημερώσεις για το θηλασμό, στο Γραφείο Μητρικού Θηλασμού της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, από τις 10:00 έως τις 12:30.

Περισσότερες πληροφορίες: 27213 63335-336-338