Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 21:26

Στη μισή πλατεία αλλά με πολύ κόσμο το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στη μισή πλατεία αλλά με πολύ κόσμο το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ
Το γεγονός ότι η μισή πλατεία της Καλαμάτας είναι κλειστή, λόγω των έργων ανάπλασης, είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά η άλλη μισή, νωρίτερα το βράδυ, κατά την εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Και φέτος ο Δήμος έριξε πυροτεχνήματα, ενώ ο δήμαρχος κάλεσε τον κόσμο να μη χάσει την αισιοδοξία και την ελπίδα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μετά τις επτά το απόγευμα, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική και τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου. Λίγα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, με τον πρόεδρο της "Φάρις", Νίκο Μπασακίδη, και τα πάρα πολλά παιδιά με τους γονείς τους, ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου.
Λίγο πιο πριν, ο δήμαρχος τόνισε ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αισιοδοξίας και της ελπίδας και κάλεσε τον κόσμο να μη σταματήσει να νοιώθει ότι θα βελτιωθούν τα πράγματα.
Με το που άναψαν τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ξεκίνησε και η ρίψη των πυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει γλυκές γεύσεις που προσφέρθηκαν στα εορταστικά σπιτάκια.
Στ.Μ.