Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 21:26

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει το βιβλίο και τις θέσεις του για τη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. στην Καλαμάτα

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει το βιβλίο και τις θέσεις του για τη ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. στην Καλαμάτα

ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Τις θέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου για τη «Νέα Ελληνική Ανόρθωση» μπορούν να ακούσουν αύριο, Δευτέρα, από τον ίδιο τον ιδρυτή της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας), όσοι Καλαματιανοί έχουν σχετικό ενδιαφέρον. Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παρουσιάσει το βιβλίο του στις 7.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.

Για το βιβλίο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» θα μιλήσουν, εκτός από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αργύρης Πασσάς, ο Πάνος Αλεξανδρής, δικηγόρος και μέλος της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ., και ο καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, πρόεδρος της ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.
Διοργανωτές της βιβλιοπαρουσίασης είναι τα Public και οι εκδόσεις Ίνδικτος.
Όπως γράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος, «Με τη δημοσιοποίηση των θέσεων για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση στις 16 Φεβρουαρίου του 2012, έκανα την τελευταία μου απόπειρα να κινητοποιήσω δυνάμεις σε μια κοινή προσπάθεια, περιμένοντας στη συνέχεια και τις ενέργειες άλλων, για μια συλλογική πολιτική πορεία. Η αναμονή μου, όμως, λαμβάνει τέλος. Σε ό,τι αφορά τις προθέσεις μου, η έκδοση των θέσεων για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση συνιστά πολιτική ενέργεια. Θα αγωνιστώ για να καταρτιστεί, επιτέλους, και να εφαρμοστεί το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και επιστροφής στο δρόμο της ευημερίας και της αξιοπιστίας. Η πίστη μου σε αυτό που επιχειρώ είναι ακλόνητη!».