Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 18:08

Καλά “κλικ” Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας!

Καλά “κλικ” Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ  
Ωραία ατμόσφαιρα το βράδυ της Κυριακής, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας (Φ.Ο.ΚΑΛ.). Ωραία γιατί υπήρχε χαλαρή διάθεση αλλά ταυτόχρονα χαρούμενη αναμονή λόγω της εκτίμησης ότι τα δύσκολα με την πανδημία θα περάσουν και η δραστηριότητα της Φωτογραφικής Ομάδας θα ξαναμπεί σε κανονικούς ρυθμούς…

Ήταν η πρώτη εκδήλωση κοπής της πίτας της Φωτογραφικής Ομάδας στη νέα της στέγη, σε οικίσκο που της έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας στο Ανατολικό Κέντρο της πόλης και μάλιστα δίπλα στα γραφεία της ΕΡΤ Καλαμάτας. Η ΕΡΤ και η Φωτογραφική Ομάδα, με λίγο ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον αν δείξει ο Δήμος για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και με την παρουσία του Πανεπιστημίου δίπλα, αναδεικνύουν αυτό το σημείο ως χώρο πολιτισμού. 

Την πίτα, που ήταν υπέροχη, δημιουργία μέλους της Ομάδας, έκοψε ο πρόεδρος της Φ.Ο.ΚΑΛ., Νίκος Ηλιόπουλος και το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Παναγιώτη Γιαννακόπουλου. Το δώρο που του προσφέρθηκε ήταν ένα υπέροχο φωτογραφικό λεύκωμα. 

Οι συναντήσεις των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας έχουν ξαναρχίσει, με την τήρηση βεβαίως των προβλεπόμενων μέτρων για αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, ενώ έχει ξεκινήσει και η “δουλειά” επάνω στη νέα θεματική, που έχει να κάνει με τη “σιωπή”!

Μακάρι οι εκτιμήσεις για το ξεπέρασμα της πανδημίας να επαληθευτούν και να μπορέσουμε το επόμενο διάστημα, να ξαναδούμε τις δημιουργίες των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας, σε κάποια έκθεση η άλλη εκδήλωση. Καλή χρονιά, καλά κλικ!

Στ.Μ.