Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 03:14

Παιδιά με λουλούδια και μουσική θα περιδιαβούν την Αριστομένους και το Πάρκο στη λήξη της Ανθοκομικής Έκθεσης

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ  
Με μια περιδιάβαση της Αριστομένους και του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων, από πολλά παιδιά με λουλούδια και με την Φιλαρμονική και άλλες μουσικές ομάδες, καθώς και με εκδήλωση στο Πάρκο, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το απόγευμα η 9η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας…

Για το πρόγραμμα σχετικά με την ολοκλήρωση της Ανθοκομικής Έκθεσης ο Δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε: “Την Κυριακή 22 Μαΐου, ολοκληρώνεται η 9η Ανθοκομική του Δήμου Καλαμάτας, που λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. 

Με σημείο έναρξης το Μνημείο Φωτός (Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου), ώρα 19.00 και με προορισμό το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος Πατινάζ), εκατοντάδες παιδιά χορευτικών και πολιτιστικών συλλόγων θα διαβούν το κέντρο της Καλαμάτας γεμίζοντάς το με χρώματα, μουσικές και λουλούδια.

Στη συνέχεια, πάντα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση από Σχολές Χορού της Καλαμάτας, την οποία θα μπορούν ελεύθερα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή ντόπιων και επισκεπτών, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της φετινής Ανθοκομικής, στοιχείο που διαμόρφωσε την επιτυχία της και αποδεικνύει την μεγάλη αγάπη της Καλαμάτας για το πράσινο και τον κόσμο των λουλουδιών”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΑΝΗ νουάρ σε Μεσσηνιακό φόντο “Άλωση 1453” »