Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 02:52

Εκδήλωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο Αθηνά, την ανεργία, την επισφάλεια

Εκδήλωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο Αθηνά, την ανεργία, την επισφάλεια

ΣΤΟ ΑΕΡΙΚΟ
Σχέδιο «Αθηνά», ανεργία, επισφάλεια. Τρεις από τους εφιάλτες της νεολαίας και όχι μόνο, τρία θέματα που θα συζητηθούν το βράδυ σε εκδήλωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ, στο «Αερικό» της στοάς Λόντου…

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις επτά το βράδυ και με ομιλητές τους Πατρίκιο Πατρικουνάκο (δικηγόρος, μέλος ν. ΣΥΡΙΖΑ), Ολυμπία Γιαννακοπούλου (φοιτήτρια, μέλος ν. ΣΥΡΙΖΑ) και Βασίλη Καφετζόπουλο (άνεργος, μέλος Κινήματος Νέων Ιατρών).
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των νέων του ΣΥΡΙΖΑ, «τα τελευταία χρόνια ζούμε σε μια κοινωνία, που καθημερινά εξαθλιώνεται. Δέχεται επιθέσεις με μνημονιακά μέτρα που λαμβάνονται για «τη σωτηρία της πατρίδος μας» με μειώσεις μισθών και συντάξεων, 1.500.000 εκ. ανέργους και 20.000 άστεγους, τριτοκοσμική κατάσταση σε σχολεία και νοσοκομεία, κλείσιμο και συγχωνεύσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων, χυδαία προπαγάνδα των ΜΜΕ. Ως νέες και νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, όντας μαθητές, φοιτητές, άνεργοι και επισφαλώς εργαζόμενοι, διεκδικούμε το μέλλον μας! Στα σχέδιά τους, απαντάμε ξεκάθαρα:
Πίσω από τους αριθμούς τους, κρύβονται οι ζωές μας…! Αγοραπωλησίες και εκπτώσεις δεν χωρούν!».