Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 10:57

Καλαμάτα: Συναυλία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Καλαμάτα: Συναυλία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 

Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας και εργατικά σωματεία με φορείς διοργανώνουν συναυλία με τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, σε εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό, την Παρασκευή 10 Νοέμβρη το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. “Οι δράσεις μας συναντιούνται με τις δράσεις των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στον λαό της Παλαιστίνης: "Δεν είστε μόνοι"”, σημειώνουν οι διοργανωτές στη σχετική πρόσκληση στη συναυλία...

 

Από το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Μεσσηνίας ανακοινώθηκαν για τη συναυλία τα εξής: “Τα εργατικά σωματεία και η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας διοργανώνουν συγκέντρωση και συναυλία αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό, την Παρασκευή 10 Νοέμβρη στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, ώρα έναρξης 6:30μμ. Στη συναυλία θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Καλούμε τους εργαζόμενους, όλο το λαό της πόλης να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε «να τραγουδήσουμε όλοι ένα τραγούδι για τα παιδιά της Παλαιστίνης, για το δικαίωμά τους στη ζωή και στην πατρίδα».

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για λευτεριά στην Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει τον λαό μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Οι δράσεις μας συναντιούνται με τις δράσεις των λαών όλου του κόσμου. Ο καθένας μας ξεχωριστά λέει στον λαό της Παλαιστίνης: "Δεν είστε μόνοι".

  •         Καμία συμμετοχή-Καμία στήριξη στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού.
  •         Να αποσυρθεί η Φρεγάτα ΨΑΡΑ από την περιοχή.
  •         Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  •         Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  •         ΤΩΡΑ αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.
  •         Να σταματήσει η συμφωνία με το Ισραήλ και η Νατοϊκή εκπαίδευση  πιλότων στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης”.