Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:49

Πασχαλινό παζάρι και εργαστήριο κατασκευής σαπουνιού από δομές του ΚΕΘΕΑ και τον Σύλλογο Οικογένειας

Πασχαλινό παζάρι και εργαστήριο κατασκευής σαπουνιού από δομές του ΚΕΘΕΑ και τον Σύλλογο Οικογένειας

Πασχαλινό παζάρι και εργαστήριο κατασκευής χειροποίητου σαπουνιού θα πραγματοποιηθεί την Πρωτομαγιά στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, από δομές του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Οικογένειας, ενώ την επομένη, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί παζάρι από το Σύλλογο Οικογένειας…

 

Το ΚΕΘΕΑ ανακοίνωσε συγκεκριμένα: “Το Πολυδύναμο Κέντρο Καλαμάτας και το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης Πύργου ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Οικογένειας του Προγράμματος, στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης, σας προσκαλεί στο Πασχαλινό bazaar και εργαστήριο κατασκευής χειροποίητου σαπουνιού που θα πραγματοποιηθεί την 1 Μαΐου, Μεγάλη Τετάρτη, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας και ώρα 10:00-20:00 .

Ώρες διεξαγωγής των εργαστηρίων κατασκευής σαπουνιού είναι 17:30-19:00 και η συμμετοχή είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα υπάρχει προσωπικό πρόθυμο να δώσει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σε όσους το επιθυμούν.

Την επόμενη ημέρα, 2 Μαΐου, Μεγάλη Πέμπτη, στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας και ώρα 10:00-20:00, ο Σύλλογος Οικογένειας του Προγράμματος θα πραγματοποιήσει bazaar με πασχαλινές δημιουργίες.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί, να κατασκευάσουμε μαζί παραδοσιακά σαπούνια, και να ανταλλάξουμε ευχές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ στο τηλ. 27210-86967”.