Πέμπτη, 09 Μαϊος 2013 05:27

Αρχίζει σήμερα στην Καλαμάτα το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κιθάρας

Αρχίζει σήμερα στην Καλαμάτα το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κιθάρας

"ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗΣ"
Ξεκινά σήμερα ο σημαντικός μουσικός θεσμός, το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, που φέρει τιμητικά το όνομα του Γεράσιμου Μηλιαρέση. Το Φεστιβάλ, που θα ολοκληρωθεί…

…το Σάββατο, έχουν οργανώσει το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολών της «ΦΑΡΙΣ» υπό την αιγίδα της «ΦΑΡΙΣ».
Περιληπτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :
Σήμερα: Στις 12.00 στο Δημοτικό Ωδείο θα διαγωνισθούν όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2000. Στις 21.00 στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής ρεσιτάλ κιθάρας του σολίστ Ανδρέα Καρακατσάνη
Αύριο Παρασκευή: Στις10.30 στο Δημοτικό Ωδείο θα διαγωνισθούν όσοι γεννήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 1997. Στις 17.00 στο Δημοτικό Ωδείο ρεσιτάλ κιθάρας και μαντολίνου των σολίστ Μιχάλη Σουρβίνου, Δημήτρη Κουρζάκη και Άγγελου Μπότση.
Το Σάββατο: Στις 11.00 στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής θα γίνει η απονομή των βραβείων και μικρή συναυλία των βραβευθέντων. Στις 18.00 στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής θα ακουστούν τραγούδια του Στάθη Γυφτάκη με τους Αντώνη Κουφουδάκη – κιθάρα, Βίκη Βασιλειάδη – φλάουτο, Κατερίνα Παλαιολόγου – φωνή και Μαρία Κρασοπούλου – φωνή.