Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 03:17

Δημοτική αρχή και επαγγελματίες τρίβουν τα χέρια τους από την επιτυχία της "Λευκής Νύχτας"

Δημοτική αρχή και επαγγελματίες τρίβουν τα χέρια τους από την επιτυχία της "Λευκής Νύχτας"

ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Τρίβουν τα χέρια τους δημοτική αρχή και επαγγελματίες του εμπορικού και του ιστορικού κέντρου της Καλαμάτας, από την πρωτοφανή κοσμοπλημμύρα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, για τη «Λευκή Νύχτα»…

Ο κόσμος που βγήκε τη νύχτα στην πόλη ήταν εντυπωσιακά πολύς και όλοι έκπληκτοι αναρωτιόντουσαν που βρέθηκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Είναι φανερό ότι μαζικά οι Καλαματιανοί βγήκαν να γιορτάσουν τη «Λευκή Νύχτα», όμως πάρα πολλοί ήταν οι επισκέπτες και από άλλες περιοχές, όχι μόνο της Μεσσηνίας αλλά γενικά της Πελοποννήσου αλλά και της Αθήνας.
Σχεδόν όλα τα μαγαζιά του εμπορικού και του ιστορικού κέντρου λειτούργησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, προσφέροντας μεγάλες εκπτώσεις. Είναι εντυπωσιακό ότι πολλά από τα μαγαζιά αυτά ήταν γεμάτα πελάτες μέχρι τις τρεις το πρωί!
Όλοι όσοι βγήκαν στην Καλαμάτα ευχαριστήθηκαν, καθώς πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλές μουσικές, χορευτικές, καλλιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις.
Τόσο ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας όσο και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Λίλιαν Ψηλάκη, εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση γι’ αυτή την επιτυχία. Σημειώνεται ότι τη «Λευκή Νύχτα» διοργάνωσαν μαζί με το Δήμο Καλαμάτας ο Εμπορικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, η Επιτροπή Εθελοντών.
Πολλοί ενθουσιάστηκαν τόσο που ζητούν οι εκδηλώσεις να γίνονται στο τέλος κάθε μήνα. Η δημοτική αρχή, από την πλευρά της, σκέπτεται να γίνεται η «Λευκή Νύχτα» σε τακτική βάση.
Στ.Μ.