Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 15:15

Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης στην Καλαμάτα Τετάρτη και Πέμπτη

Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης στην Καλαμάτα Τετάρτη και Πέμπτη

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ"
Δύο μέρες στην Καλαμάτα θα βρίσκεται ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, ποιητής, μεταφραστής, συγγραφέας, «βιβλιοφάγος», άνθρωπος που στοχάζεται και τον παρακολουθεί πολύς κόσμος. Την Τετάρτη θα είναι «…στο κύμα» και την Πέμπτη στη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας…

Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης, που έχει πλέον δεσμούς και με την Κυπαρισσία, την Τετάρτη στις 8.00, «…στο κύμα», θα απαντήσει σε όσα θα ήθελε να ρωτήσει κάποιος για εκείνον αλλά διστάζει. Και οι απαντήσεις θα δοθούν όχι μόνο μέσα από το λόγο αλλά και με μουσική, λογοτεχνία και βίντεο.
Την Πέμπτη, στις 11.00, μετά την προβολή της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο ΔΗΠΕΘΕΚ, ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης θα μιλήσει για τον κινηματογράφο της ποίησης.
Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης έρχεται με πρωτοβουλία των βιβλιοπωλείων «Παπασωτηρίου» και της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης, καθώς και με την επιμέλεια του Σωτήρη Θεοδωρόπουλου.
Ο Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1960. Είναι ποιητής, μεταφραστής και συγγραφέας. Πιο πρόσφατα βιβλία του: Διασυρμός (εκδ. Εστία) και Ουζομαυσωλείον Καπετάν Μιχάλης (εκδ. Γαβριηλίδης). Συνεργάζεται τακτικά με την περιοδική έκδοση The Books’ Journal. Διατηρεί το βιβλιοφιλικό blog radiobookspotting.blogspot.gr