Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 01:50

"Πυγμαία που κοκορεύονται για το ύψος τους" στο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Κ. Μουσουρούλης!

Κώστας Παπαδάκης και Κωστής Μουσουρούλης Κώστας Παπαδάκης και Κωστής Μουσουρούλης

ΠΙΤΑ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ν.Δ.
Ό,τι χειρότερο μπορεί να εκστομίσει κανείς για μια πολιτική παράταξη, το είπε το βράδυ του Σαββάτου για το ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χίου και πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Κωστής Μουσουρούλης, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας…

Είπε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν είναι απλά ακραία αλλά ανθελληνική», μίλησε για «πυγμαία που κοκορεύονται για το ύψος τους», διερωτήθηκε αν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ είναι «αφελείς, αδίστακτοι ή δειλοί;» και κατέληξε ότι μάλλον «είναι δειλοί γιατί είναι βολεμένοι στο κράτος, είναι όλοι κρατικοδίαιτοι, καθηγητές, συνδικαλιστές και επενδυτές στα διεθνή φαντς». Μίλησε επίσης για «εσμό ανθρώπων που μυρίστηκαν εξουσία και ετοιμάζονται να εφορμίσουν στην κρατική μηχανή», είπε ότι «επενδύουν στο διχασμό» αλλά και ότι συμπλέουν με τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους  Έλληνες.
Η εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ. έγινε στο «Belvedere» στη Βέργα και το μενού εκτός από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ περιελάμβανε ύμνους για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και «σάλπισμα» αγώνα για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Παπαδάκης, είπε για τον Αντώνη Σαμαρά ότι με ήθος και ακεραιότητα προσφέρει τεράστιο έργο στην πατρίδα. Ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης σημείωσε ότι η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή, έχει περάσει τα δύσκολα, χάρη στην πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση και αρχίζει πλέον να βλέπει τις θυσίες των πολιτών να πιάνουν τόπο. Ο πολιτευτής Μιλτιάδης Χρυσομάλλης είπε ότι χάρη στη βούληση του πρωθυπουργού έχει αλλάξει η κατάσταση στη χώρα και κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να μην φοβούνται τον λαϊκισμό. Ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ευχαρίστησε θερμά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι χάρη σε αυτούς γίνονται στο Δήμο έργα ύψους 220.000.000 ευρώ, ενώ κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να δώσουν τη μάχη για την παράταξη στις εκλογές που έρχονται. Ο Κώστας Ζωντανός, αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ανακοίνωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά θα καταρτίσει μια ατζέντα θεμάτων και όσοι υποψήφιοι συμφωνούν με αυτή την ατζέντα άφησε να εννοηθεί ότι θα υποστηριχθούν από το κόμμα. Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Περικλής Μαντάς, είπε ότι το 2014 είναι χρονιά ορόσημο γιατί η χώρα θα σταθεί ξανά στα πόδια της, για τις εκλογές που έρχονται είπε ότι «είναι μονόδρομος η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς να έχουν τα ινία της χώρας» ενώ κάλεσε και εκείνος τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν την παράταξη.
Ο Κωστής Μουσουρούλης, εκτός από την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για το έργο της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα πράγματα για την Ελλάδα έχουν αλλάξει, η χώρα έχει πλέον μηδενικό πληθωρισμό, μηδενικά ελλείμματα και για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες πρωτογενές πλεόνασμα, ενώ ακόμη επιστρέφει στους πολίτες τα κλεμμένα.
Τέλος σημειώνεται ότι η Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας τίμησε τον πρώην πρόεδρό της, Παναγιώτη Σκλήκα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Δημήτρης Κούκης, οι δήμαρχοι Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης.
Στ.Μ.