Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 16:29

Εκδήλωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας

ΑΘΗΝΑ 
Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, τη Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο «Stanley» στην Αθήνα. Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε...

ΑΘΗΝΑ 
Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, τη Δευτέρα το βράδυ στο ξενοδοχείο «Stanley» στην Αθήνα. Κατά την εκδήλωση τιμήθηκε...

με αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Λούτο, ο καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Αστεροσκοπείου Αθηνών Κανάρης Τσίγκανος.
Τον καθηγητή προσφώνησε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Φιλιατρινών Αττικής Νίκος Βορρές. Ακολούθησε η παρουσίαση από τον κ. Τσίγκανο του θέματος «Η Γη από το Διάστημα και η θέση του ανθρώπου στο σύμπαν», που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.
Τυχερή της εκδήλωσης, καθώς βρήκε το φλουρί της πίτας, ήταν η Σοφία Μπεκιάρη από το Σιτοχώρι, η οποία κέρδισε μια πολυκαφετιέρα, προσφορά της Ομοσπονδίας.
Όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πρόεδροι και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας, ο γεν. γραμματέας της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας Παναγιώτης Μπαζίγος, με τον ταμία Ιωάννη Μπράταλο, καθώς και εκπρόσωποι άλλων μεσσηνιακών συλλόγων, πολλοί Τριφύλιοι και φίλοι.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος και ο απεσταλμένος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομου, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, καθώς και ο Τριφύλιος κληρικός Νικόλαος Αργυρόπουλος.
Παραβρέθηκαν, επίσημα προσκεκλημένοι, ο δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς και ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό.