Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 14:20

Αγώνες ποδηλάτου στα Αρφαρά από τον Ευκλή

Αγώνες ποδηλάτου στα Αρφαρά από τον Ευκλή

ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! 
Αγώνας ποδηλασίας εκατό χιλιομέτρων αλλά και άλλων αποστάσεων θα γίνει αύριο, Κυριακή, στα Αρφαρά. Πρόκειται για τον 2ο γύρο Αρφαρά - Πήδημα. Διοργανωτής είναι ο Σύλλογος «Ευκλής» και οι συμμετοχές αναμένεται να είναι πολλές δεκάδες, από ποδηλατικές ομάδες διαφόρων περιοχών της Πελοποννήσου, της Αττικής και αλλού…

ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ! 
Αγώνας ποδηλασίας εκατό χιλιομέτρων αλλά και άλλων αποστάσεων θα γίνει αύριο, Κυριακή, στα Αρφαρά. Πρόκειται για το 2ο γύρο Αρφαρά - Πήδημα. Διοργανωτής είναι ο Σύλλογος «Ευκλής» και οι συμμετοχές αναμένεται να είναι πολλές δεκάδες, από ποδηλατικές ομάδες διαφόρων περιοχών της Πελοποννήσου, της Αττικής και αλλού…

Τον αγώνα ο Ευκλής τον έχει συνδιοργανώσει με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Αναγέννηση», σε συνεργασία και με το Δήμο Καλαμάτας.
Θα ξεκινήσουν οι αγώνες στις 9:30 το πρωί από την πλατεία των Αρφαρών, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Ειδικότερα, οι ώρες εκκίνησης και οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι:
- Παμπαίδες: 09:30 πμ και απόσταση 20χλμ (10x2 στροφές)
- Παίδες - Μάστερς - Γυναίκες 10:30 πμ και απόσταση 60χλμ (10x6 στροφές)
- Ανδρών - Νέων - Εφήβων 10:25 πμ και απόσταση 100χλμ (10x10 στροφές)
Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί μετάλλιο-δίπλωμα και στον 1ο κύπελλο αλλά και χρηματικό έπαθλο στις κατηγορίες ανδρών, νέων, μάστερς.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρφαρών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» θα προσφέρει μπουφέ σε όλους τους αθλητές και τους συμμετέχοντες.
Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, και τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.