Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 10:50

Πώς βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
Το 4o  Open Tourism θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο Pharae Palace (Loft). Θέμα αυτής της συνάντησης είναι το πώς βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα…

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  
Το 4o  OpenTourismθα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στο ξενοδοχείο PharaePalace(Loft). Θέμα αυτής της συνάντησης είναι το πώς βλέπουν οι ξένες αγορές την Καλαμάτα…

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα και έχει ως εξής:

17:30 - 18:00: Προσέλευση 

18:00 - 18:10: Έναρξη OpenTourism Kalamata 

18:15 - 18:35: Γιώργος Αγγελής, δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας, press/media manager της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, σύμβουλος διοίκησης του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ. Όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση «πρόκειται για έναν από τους πλέον ενημερωμένους και δικτυωμένους ανθρώπους του ελληνικού τουρισμού - είναι αυτός που μπορεί να μας δώσει την πραγματική εικόνα, τις τάσεις και τα νούμερα, γενικά και ειδικά».

18:40 - 19:00: Λεωνίδας Μπαμπάνης, CEO της North Events, ιδρυτής του panoramagreece.com. «Το GreklandPanorama (panoramagreece.com) αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στη Σουηδία. Είναι ο άνθρωπος που έχει αντικαταστήσει τον ΕΟΤ σε όλη την Σκανδιναβία και είναι πραγματικά η καλύτερη πηγή πληροφόρησης για όλη την περιοχή».

19:05 - 19:25: Αριστοτέλεια Νικολάου, ιδρυτής του τουριστικού γραφείου "Pixida Tours" που εδρεύει στην Καλαμάτα. «Εκτός των άλλων, συμμετέχει ενεργά σε πολλές Διεθνείς Εκθέσεις προωθώντας την Καλαμάτα (Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Στοκχόλμη, Βερολίνο κτλ)».

19:30 - 20:00: Ερωτήσεις - ανοιχτή συζήτηση - networking - κλείσιμο OpenTourism Kalamata
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Ηλία Καλφακάκο στο 6948274455.

OpenTourism
«Το OpenTourism αποτελεί μια πρωτοβουλία από ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο του τουρισμού και όλα τα σχετικά θέματα που προκύπτουν. Εκτός από απόψεις και επιχειρηματικές ιδέες, ένας από τους στόχους είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού και η προώθηση της γνώσης στις επιχειρήσεις του κλάδου. 

Ανοιχτές Συναντήσεις για Τουρισμό - OpenTourism
Τι είναι; 
Ανοιχτές συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που αγαπάνε και εργάζονται στον ευρύτερο τουριστικό τομέα, ώστε από τη γνωριμία μεταξύ τους να προκύψουν συνέργειες για ένα ποιοτικό ελληνικό τουρισμό. 
Πώς γίνεται; 
-Πραγματοποιείται μια σταθερή ημερομηνία κάθε μήνα, σε διαφορετικά σημεία της Καλαμάτας. 
-Το τίμημα εισόδου είναι μηδενικό. 
-Η πρόσκληση ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο, 
-Η γραβάτα μη υποχρεωτική, μάλλον απευκταία. 
Η συντονιστική ομάδα του OpenTourism Kalamata αποτελείται από τους Ηλία Καλφακάκο, Ιπποκράτη Παπαδημητράκο, Αντώνη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Κωνστάντο, Ανδρέα Ζαγάκο και Παύλο Παύλου».