Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015 03:00

"Η Oικογένεια Χορεύει" στη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας

"Η Oικογένεια Χορεύει" στη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας

ΜΕ ΤΗ ΣΑΝΙΑ ΣΤΡΙΜΠΑΚΟΥ 
Εργαστήρι χορού για παιδιά από 2,5 έως 4 ετών και τους γονείς τους, διοργανώνει η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας, με τη Σάνια Στριμπάκου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας...

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί για δύο συνεχόμενα Σάββατα, 9 και 16 Μαΐου, 17.00 - 18.00, στο Ζουμπούλειο Μέγαρο, Π. Καίσαρη 6 και Αναγνωσταρά.
«Μικροί και μεγάλοι συναντιούνται σε κινητικά μονοπάτια, με όχημα τον αυθορμητισμό, τη δίψα για παιχνίδι και την ανάγκη για δημιουργία. Εστιάζουμε στο σώμα, την κίνηση, την ταχύτητα, την ισορροπία, τη δύναμη και την αίσθηση της ομάδας. Ανακαλύπτουμε τις κινητικές κι εκφραστικές μας δυνατότητες, καλλιεργώντας την αυτοπεποίθηση, την ανεξαρτητοποίηση και τη συνεργασία μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπως αυτό της Οικογένειας. Απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον ενός γονέα» γράφει η πρόσκληση.
Η  Σάνια  Στριμπάκου υπήρξε μαθήτρια της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας. Το 2000 αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Χορού και συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Από το 2003 διδάσκει σύγχρονο χορό, αυτοσχεδιασμό και μουσικοκινητική αγωγή, ενώ παράλληλα συνεργάζεται ως χορεύτρια με πολλές ομάδες σύγχρονου χορού. Για δυο χρόνια υπήρξε καθηγήτρια της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας. Είναι μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού, πηγή έμπνευσης του εργαστηρίου «Η Οικογένεια Χορεύει», που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Καλαμάτα.
Το κόστος του εργαστηρίου είναι 12 ευρώ ανά οικογένεια για τη συμμετοχή σε ένα εργαστήριο και 22 ευρώ ανά οικογένεια για τη συμμετοχή σε 2 εργαστήρια.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στη γραμματεία της σχολής χορού, Π. Καίσαρη 6 & Αναγνωσταρά και συνεχίζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 - 20.00. Προκαταβολή 5 ευρώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 7 Μαΐου η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Δημοτικής Σχολής χορού στα τηλέφωνα 27210 83086 και 27210 90886 Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 - 20.00.