Πέμπτη, 17 Μαϊος 2012 19:41

Ο Δήμος δεν επιτρέπει τη συμμετοχή των τεχνολόγων γεωπόνων στην Ανθοκομική Έκθεση!

Ο Δήμος δεν επιτρέπει τη συμμετοχή των τεχνολόγων γεωπόνων στην Ανθοκομική Έκθεση!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Αρνητική ήταν η απάντηση του Δήμου Καλαμάτας στην αίτηση που υπέβαλε το τοπικό τμήμα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων για τη λειτουργία περιπτέρου στην Ανθοκομική Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί την άλλη εβδομάδα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

Έκπληκτο το τοπικό τμήμα από αυτή την απάντηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση, την οποία υπογράφει η πρόεδρός του, Δήμητρα Λυμπεροπούλου: «Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων ζήτησε από τον Δήμο Καλαμάτας και την αρμόδια επιτροπή να τοποθετήσει ένα περίπτερο με συμβουλευτικό - ενημερωτικό χαρακτήρα στην Ανθοκομική έκθεση της Καλαμάτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23-5 έως και 27-5 στο πάρκο ΟΣΕ.
Η αίτηση δεν έγινε δεκτή με την δικαιολογία ότι οι τεχνολόγοι γεωπόνοι δεν έχουν σχέση με την ανθοκομική έκθεση και γενικότερα με την ανθοκομία.
Να σημειωθεί ότι η ΠΕΠΤΕΓ δεν είχε σκοπό να πουλήσει προϊόντα ούτε να διαφημίσει την ύπαρξη της, ήθελε με την παρουσία της να συμμετάσχει στην επαναλειτουργία του αξιόλογου και χρήσιμου για την πόλη της Καλαμάτας θεσμού των Ανθεστηρίων παρέχοντας την συνδρομή της στους επισκέπτες της έκθεσης».