Τρίτη, 08 Μαρτίου 2016 22:31

Τραγούδι, χορός, μίμηση, κέφι και διασκέδαση στο Deja vu ΙΙ την Πέμπτη το βράδυ

Στέλιος Μητσέας, Τάνια Τσαούση και Δημήτρης Καλογερόπουλος Στέλιος Μητσέας, Τάνια Τσαούση και Δημήτρης Καλογερόπουλος

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
Κλιμακώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις και φτάνει ο καιρός και για μια ακόμη εκδήλωση σε πολύ γέλιο, αστείρευτο κέφι, μουσική, τραγούδι και χορό. Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί το Déjà vu II ή 2ο Φεστιβάλ Τραγουδιού και Μίμησης, το οποίο έχει διοργανωθεί από φίλους του karaoke, που υπόσχονται ότι η βραδιά θα είναι ακόμη καλύτερη από την περσινή, με ακόμη καλύτερες ερμηνείες, μεταμφιέσεις και σκηνικές παρουσίες. Η εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν στο κουτί του Χαμόγελου του Παιδιού ό,τι ποσό κρίνουν. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη…

Όπως σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Στέλιος Μητσέας, εκ των διοργανωτών, οι δηλώσεις συμμετοχής ήταν πάρα πολλές και φέτος, γι’ αυτό αναγκαστικά οι περισσότεροι ερμηνευτές από όσους συμμετείχαν πέρσι δεν θα συμμετέχουν στη νέα διοργάνωση ώστε να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό νέα πρόσωπα.
Ο Στέλιος Μητσέας σημείωσε ακόμη ότι πρόκειται για μια υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου εκδήλωση, εξαιρετικά διασκεδαστική όμως. Στο Déjà vu II θα λάβει μέρος το μουσικό σχήμα «Ήχος του Νότου». Τέλος, ο Στέλιος Μητσέας ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις οινοδημιουργίες Νινιός, την Agrexpo και το Cosmos Center, καθώς και το χορηγό επικοινωνίας ΝΕΤ.
Η Τάνια Τσαούση, που θα κάνει την παρουσίαση, απεύθυνε κάλεσμα στους Καλαματιανούς να γεμίσουν το Πνευματικό Κέντρο, υποσχόμενη ότι η βραδιά θα τους μείνει αξέχαστη.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, από το σχήμα «Ήχος του Νότου» που συμμετέχει εθελοντικά, διαβεβαίωσε ότι οι μιμήσεις θα είναι καταπληκτικές. Υπενθύμισε ότι πέρσι ερμηνευτές μιμήθηκαν τον Φλωρινιώτη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον τσολιά της Ελληνοφρένειας…
Το Déjà vu II θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης.
Στ.Μ.