Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 12:21

Η Θεατρική Διαδρομή πάει σινεμά

Φωτο από τις πρόβες της Θεατρικής Διαδρομής στην "Ανάκριση" του Πέτερ Βάις Φωτο από τις πρόβες της Θεατρικής Διαδρομής στην "Ανάκριση" του Πέτερ Βάις

ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ
Κάλεσμα να παρακολουθήσουν την πολυβραβευμένη ταινία που προβάλλει η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας την Πέμπτη το βράδυ, απευθύνει το Δ.Σ. της Θεατρικής Διαδρομής στα μέλη και τους φίλους της. Πρόκειται για τον «Γιο του Σαούλ» που θα προβληθεί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας...

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα της Θεατρικής Διαδρομής σημειώνεται:
«Η πρόεδρος και το Δ.Σ. της Θ.Δ. προσκαλούν τους ηθοποιούς που παίζουν στην “Ανάκριση” σε σκηνοθεσία Κώστα Χαλκιά, κι όλα τα μέλη και φίλους της, να παρακολουθήσουν σύσσωμοι την προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του Ούγγρου Λάζλο Νέμες (Μεγάλο Βραβείο Φεστιβάλ Καννών, Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας).
Η ταινία προβάλλεται στις 10 Μαρτίου στις 9:15΄ στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας στα πλαίσια των προβολών με τίτλο “Μονοπλάνα” που οργανώνει η “Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας” για τον μήνα Μάρτιο.
Το περιεχόμενο της ταινίας είναι εξίσου συγκλονιστικό με αυτό της “Ανάκρισης” του Πέτερ Βάις. Η μεγάλη προσπάθεια αυτή της Θ.Δ. βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των προβών και των παράλληλων δράσεών της, με κεντρικό στόχο την αναμενόμενη από το θεατρόφιλο κοινό της Καλαμάτας πρεμιέρα: 1η Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Επίσης άμεσα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της αφίσας και του ποιήματος που είχε προκηρυχθεί γι’ αυτήν την παράσταση».

*Λεπτομέρειες για την ταινία θα βρείτε στη στήλη "Τέχνες - Ψυχαγωγία" της kalamata Journal