Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 22:51

Μάρθα Φριντζήλα - Παναγιώτης Τσεβάς

Με την παράσταση «ΡεΖιτάΛ Σέλφι - 20 χρόνια επιτυχίες (άλλων)» έρχονται στο Art Farm - Αγρόκτημα Μαρίνη, στη Μεγάλη Μαντίνεια, η Μάρθα Φριντζήλα και ο Παναγιώτης Τσεβάς. Το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ…

Αντί προλόγου:
“Με τον Παναγιώτη γνωριστήκαμε το 1995 στο σπίτι του Άρη. Παιδιά κι οι δυο με όνειρα για το μέλλον. Το μέλλον το δικό μας, των δικών μας, της Μουσικής. Όποιο τραγούδι ακούγαμε και μας κέντριζε το μαθαίναμε και το τραγουδούσαμε. Χωρίς διακρίσεις. Ένα τραγούδι του Λάγιου και μετά ένα του Μουσαφίρη, ένα του Γαβαλά κι ένα του Τσιτσάνη, ένα του Χατζιδάκι κι ένα του Τομ Γουέιτς, του Αττίκ, του Μαντζούκη, του Λοΐζου, της Πλάτωνος, του Περίδη, του Πανούση, του Δεληβοριά, του Παπακωνσταντίνου, του Ξαρχάκου ή του Θοδωράκη. Ένα παραδοσιακό και μετά Ζακ Μπρελ και μετά κάλαντα και μετά πάλι Χατζιδάκι. Και πάντα Χατζιδάκι. Είκοσι χρόνια μετά συνεχίζουμε να τραγουδάμε και να κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Το μέλλον το δικό μας, των δικών μας, της Μουσικής”.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Μάρθας Φριντζήλα, τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών του 20ου αιώνα, ρεμπέτικα, παραδοσιακά καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις προσεχείς δισκογραφικές δουλειές της καλλιτέχνιδας. Με την παράσταση ΡεΖιτάΛ η Μάρθα Φριντζήλα και ο Παναγιώτης Τσεβάς περιοδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό από το 2011.

Στη συναυλία λαμβάνουν μέρος:
Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι)
Μάρθα Φριντζήλα (τραγούδι)
Γιάννης Παξεβάνης (ηχοληψία)

Γενική Είσοδος: 12 €
Φοιτητικό/Ανέργων: 10 €
Προπώληση: 10 €
Σημεία προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο Κονταργύρη, Πλ. 23ης Μαρτίου 8
Ουζερί "…στο Κύμα", Ναυαρίνου 167
Κατάστημα “Ευμάρεια”, Ναυαρίνου 33

Πληροφορίες:
Τηλ. 6932 483 630 και 6936 513 421