Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 11:46

Η Μπάντα του δάσους

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 
Τέσσερα ζώα, ο γάιδαρος Ρακίνας, ο σκύλος Σοφοκλής , η αγελάδα Μινέρβα και ο κόκορας Ερρίκος, διωγμένα και πληγωμένα από τα αφεντικά τους όταν πια παύουν να τους είναι χρήσιμα, περιπλανιούνται στο δάσος για να βρουν μία καλύτερη τύχη. Βρίσκουν έτσι ο ένας τον άλλον και ανακαλύπτουν την δύναμη της φιλίας που τους δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίσουν...

Το Θέατρο Νηπιαγωγείο παρουσιάζει την παιδική παράσταση ‘Η Μπάντα του δάσους’, που είναι βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Γκριμ ‘Οι μουσικοί της Βρέμης’, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Ευταξοπούλου και μουσική επένδυση της μουσικο/θεατρο/παιδαγωγικής ομάδας Τσικιμπόμ.

Τα τέσσερα ζώα ξαφνικά μέσα στο δάσος ανακαλύπτουν το κρησφύγετο τεσσάρων ληστών που έχουν κατακλέψει όλη την Βρέμη. Αποφασίζουν να τους τιμωρήσουν, έτσι με καλή συνεργασία τρομάζουν και διώχνουν μακριά τους ληστές ενώ επιστρέφουν τα κλοπιμαία στους χωριανούς. Γίνονται οι ήρωες της Βρέμης και τα αφεντικά τους, τους ζητούν να επιστρέψουν πίσω, όμως εκείνοι προτιμούν τη νέα οικογένεια που δημιούργησαν μεταξύ τους και αντί να επιστρέψουν, φτιάχνουν την μπάντα του δάσους και παίζουν μουσική στις χαρές και στις λύπες. Ο θρύλος λέει πως αυτή η μπάντα κράτησε για πάντα.

Κείμενο/σκηνοθεσία: Ελένη Ευταξοπούλου

Παίζουν: Καλλιρρόη Βελέντζα, Ελένη Ευταξοπούλου, Κωνσταντίνα Κολόκα, Πάνος Ταντής

Μουσική σύνθεση: Πάνος Ταντής

Χορογραφία: Δημήτρης Αναστασόπουλος

Εως 29 Ιανουαρίου, κάθε Κυριακή στις 11:00, στο Θέατρο Νηπιαγωγείο, Λεϊκων 24.

Καθημερινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης.

 

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Πληροφορίες-επικοινωνία-κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6948930181.