Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 00:02

25 KDF 2019 - Σάββατο στην πλατεία

25 KDF 2019 - Σάββατο στην πλατεία

Μια παράσταση που συνδυάζει τη “θεαματική σωματικότητα με την ευφάνταστη διήγηση” θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο κόσμος το βράδυ του Σαββάτου, στις εννιά, στην κεντρική πλατεία. Είναι η παράσταση Cape Alley της ομάδας TrashDollys. Όλες οι παραστάσεις στην κεντρική πλατεία είναι δωρεάν για το κοινό...

TrashDollys [Τρας Ντόλιζ]

Cape Alley

Τέσσερις χαρακτήρες βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ξεχασμένο σοκάκι, το Cape Alley. Κάθε βράδυ το Cape Alley μεταμορφώνεται σε σκληρό βαριετέ, φωτισμένο από έναν ανεμοστρόβιλο ανθρώπινων μελών, ρυθμικών τελετουργικών και αστείας λογομαχίας. Η ομάδα TrashDollys [Τρας Ντόλιζ] παρουσιάζει έργο της για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

--

Η ομάδα TrashDollys [Τρας Ντόλιζ] ιδρύθηκε το 2014 από τον χορευτή, χορογράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή Sam Amos [Σαμ Έιμος]. Συνδυάζοντας τη θεαματική σωματικότητα με την ευφάνταστη διήγηση, η ομάδα επιδιώκει να επικοινωνήσει, να συγκινήσει και να εμπνεύσει μέσα από ζωντανές περφόρμανς και ταινίες.

Η παράσταση Cape Alley παρουσιάζεται στο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας με την υποστήριξη του Βρετανικού Συμβουλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 25 KDF 2019 - 1η μέρα 25 KDF 2019 - 2η μέρα/Σάββατο »