Κυριακή, 22 Μαϊος 2022 01:10

Σεντέφ Ερτσετίν και Μαρία Παπαπετροπούλου στο Φεστιβάλ Κορώνης

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 
Η  βιολοντσελίστα Σεντέφ Ερτσετίν και η πιανίστα Μαρία Παπαπετροπούλου, γιορτάζουν τα 25 χρόνια της μουσικής τους συνεργασίας με μια συναυλία που θα δώσουν τη Δευτέρα 23 Μαΐου στην Κορώνη, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης…

Η συναυλία θα γίνει στην Ελεήστρια, στις 8.30 το βράδυ. Η Σεντέφ Ερτσετίν και η Μαρία Παπαπετροπούλου έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Ελληνοτουρκικής Φιλίας και Ειρήνης Αμπντί Ιπεκτσί (Abdi Ipektsi). Τίτλος  της συναυλίας. «Η κλασική μουσική συναντά την παραδοσιακή και τη Λάτιν». 

Η Σεντέφ Ερτσετίν, μετά το Κρατικό Ωδείο Κωνσταντινούπολης και το Κρατικό Ωδείο του Παρισιού, ξεκίνησε διεθνή καριέρα αποσπώντας τιμητικές κριτικές. Εμφανίστηκε ως σολίστ σε πολλά είδη μουσικής, καθώς και σε δικούς της αυτοσχεδιασμούς. Συνεργάστηκε με πολύ γνωστά ονόματα της διεθνούς σκηνής.

Η Μαρία Παπαπετροπούλου σπούδασε στο Ωδείο Σκαλκώτα (Αθήνα), Εκόλ Νορμάλ Παρισιού, Ωδείο της Ορλεάνης και στο Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης, αποσπώντας διπλώματα με Άριστα και πρώτο βραβείο. Εμφανίστηκε ως σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Φιλαρμονική του Ριαζάν, την Ορχήστρα Νέων του Μύνστερ.

Η Σεντέφ Ερτσετίν και η Μαρία Παπαπετροπούλου εμφανίζονται συχνά ως ντουέτο σε διεθνή φεστιβάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ, 8 ευρώ και 5 ευρώ (κάτω των 18 ετών είσοδος ελεύθερη). Εισιτήρια κλείνονται και από το διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.ticketservices.gr (tel 0030210 7234567) και στα Public (stores)

Τα προπωλούμενα και διαδικτυακά εισιτήρια έχουν έκπτωση.

Εισιτήρια προπωλούνται και στο κατάστημα Αλντεμπαράν (Κορώνη)

 

Πληροφορίες στο www.koronifestival.gr και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.