Η μουσική εκδήλωση θα ξεκινήσει στις εννιά το βράδυ. Οι τρεις γυναίκες θα παίξουν έργα των D. Shostakovich, J. Pachelbel, E. Morricone, N. Piovani, N. Rota, H. Mancini, C. Chaplin, D. Fisher, C. Gardel και άλλων.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
€ 12 / € 10 / € 7 (κάτω των 18 είσοδος ελεύθερη)
Προπωλούμενα & διαδικτυακά εισιτήρια θα έχουν έκπτωση
ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
– www.ticketservices.gr / τηλ.: 00 30 210 7234567
– κατάστημα Αλντεμπαράν, Κορώνη
Ευτυχία Δημητρακοπούλου - σοπράνο
Η Ευτυχία Δημητρακοπούλου φοίτησε στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, Δίπλωμα στο Κλασσικό Τραγούδι 1998 («Άριστα Παμψηφεί και Β’ Βραβείο Παμψηφεί»-Τάξη Μ. Μαρκέτου), Πτυχίο Φλάουτου 1999 («Άριστα Παμψηφεί»-Τάξη Β. Βασιλειάδη), Δίπλωμα Φλάουτου 2017 («Λίαν Καλώς»-Τάξη Β. Βασιλειάδη) και στο Guildhall School of Music & Drama του Λονδίνου, («Master of Music in Music Performance» με ειδίκευση στο κλασικό τραγούδι).
Έχει εμφανιστεί: «Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο» Δήμου Μυκόνου, Θέατρο Λυκαβηττού, Φεστιβάλ «Κορώνης», «Σύμης», «Κεφαλλονιάς», «Αισχυλείων»,κ.α., Canning House (Λονδίνο), Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου, «Portello River Festival» (Πάδοβα) και «Camporgiano» (Ιταλία) κ.α.
Έχει εργαστεί ως έκτακτο μέλος σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με διάφορες ανεξάρτητες ομάδες όπερας (“Όπερα Νέων”, “Pop-Opera”, εταιρεία “Apollo” κ.ά.) και με σύνολα μουσικής δωματίου (“Φωνές Γυναικών”, “Θάμυρις”,
‘’Μελίφωνο’’ κ.ά.). Έχει συνεργαστεί σε παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας.
Ως καθηγήτρια φλάουτου ή μουσικής έχει εργαστεί στο παροικιακό σχολείο του “Golders Green” στο Λονδίνο, στα μουσικά σχολεία Καλαμάτας, Κορίνθου και Αργολίδας και στο παράρτημα του Ελληνικού Ωδείου στον Πύργο Ηλείας και στο “Αθηναϊκό Ωδείο” στη Ν. Σμύρνη.
Είναι μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας. Διδάσκει φλάουτο στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, στο Δημοτικό Ωδείο Άργους και στη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.
Γεωργία Τσολάκη - βιολί
Γεννήθηκε το Μάιο του 1985 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε βιολί στο Ωδείο Αθηνών όπου αποφοίτησε το 2007 από την τάξη του καθηγητή Ιωάννη Τζουμάνη με Δίπλωμα Βιολιού με βαθμό Άριστα παμψηφεί & Βραβείο. Ως παιδί διακρίθηκε το 1999 με Α 'Βραβείο στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Μουσικούς αγώνες.
Εργάζεται στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Ερτ από το 2005 ενώ από το 2010 διδάσκει βιολί στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και γίνεται μέλος του Fle[x]String Ensemble. Από το 2013 είναι ιδρυτικό μέλος της Academica Athens orchestra και πρώτο βιολί στο σύνολο Επτάηχον. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, ηχογραφήσεις και μουσικά φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό με ορχήστρες και σύνολα μουσικής δωματίου.
Άννα Μαρία Μουτεβελή - πιάνο
Γεννήθηκε στο Lecce-Ιταλίας. Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 12 ετών στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας με καθηγητή τον κ. Στάθη Γυφτάκη και πήρε Πτυχίο με βαθμό “ΆΡΙΣΤΑ” το 1998 με καθηγήτρια την κ. Νέλλη Σεμιτέκολο. Παράλληλα φοίτησε στη Σχολή Ανωτέρων Θεωρητικών με καθηγητή τον κ. Νίκο Τσότρα και πήρε ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με βαθμό ‘‘ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ” το 1996, ΠΤΥΧΙΟ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗΣ με “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ” το 1998 και ΠΤΥΧΙΟ ΦΥΓΗΣ με “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ” το 2000. Στην συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα σύνθεσης με τους Θ.Αντωνίου, Ν.Ξανθούλη και Στ.Γυφτάκη. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα σύνθεσης μουσικής για το θέατρο και τον κινηματογράφο στο Ωδείο “Φίλιππος Νάκας” (Αθήνα) καθώς και μαθήματα μονωδίας στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας με καθηγητή τον κ. Θάνο Πετράκη.
Έχει εμφανισθεί σε συναυλίες μουσικής δωματίου με το σύνολο “Θάμυρις” καθώς και στο 3ο πρόγραμμα της ΕΡΑ. Ήταν βοηθός μουσικής διδασκαλίας στη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση “Οι Επιτρέποντες” σε μουσική του Γ. Θεοφάνους. Έχει συμμετάσχει επίσης ως χορωδός σε εκδηλώσεις διαφόρων χορωδιακών σχημάτων, ως συνθέτης πιανίστας-συνοδός σε βραδιές ποίησης και παρουσιάσεις βιβλίων, ως συνθέτης σε εκδήλωση του εργαστηρίου σύνθεσης της Φανής Κοσώνα στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας και προλογίζοντας μουσικά (ως πιανίστας) τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του θεσμού “Αλεξανδρινά απογεύματα” που διοργάνωνε ο Γιώργος Τσαγκάρης και προσκεκλημένους τους Βασ. Βασιλικό και Κώστα Μουρσελά.
Εργάζεται από το 1992 στην Δ.Ε.Π.Α.Κ. Καλαμάτας (νυν ΦΑΡΙΣ) στον τομέα Χορού ως συνοδός πιανίστας και στον τομέα Μουσικής ως καθηγήτρια Θεωρητικών. Εργάστηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμάτας επίσης ως καθηγήτρια Θεωρητικών Ευρωπαϊκής Μουσικής και Χορωδίας την χρονική περίοδο 2000-2003 καθώς και τις χρονιές 2008-2009 και 2009-2010 ως συνοδός πιανίστας της τάξης Μοντέρνου Τραγουδιού στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, καθώς και ως καθηγήτρια πιάνου την χρονική περίοδο 2010-2011 στο Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμάτας. Την περίοδο 2010-2013 εργάστηκε ως καθηγήτρια πιάνου επίσης στο Ωδείο Πύλου. Πήρε Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό “Λίαν Καλώς” το 2013 με καθηγητή τον κ. Διονύση Μαλλούχο. Από το 2014 εργάζεται και ως καθηγήτρια πιάνου και Ειδικού Αρμονίας στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας.
Το 2019 ξεκινάει να διδάσκει μουσική επίσης σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και συμμετέχει από τότε ενεργά ως πιανίστα σε εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου και της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας καθώς και ως συνοδός πιανίστας σε συναυλίες χορωδιακης μουσικής.