Σάββατο, 12 Μαϊος 2018 00:10

Η Νέα Δημοκρατία μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες Αναγεννιέται και Ενδυναμώνεται!

Η Νέα Δημοκρατία μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες  Αναγεννιέται και Ενδυναμώνεται!

Του Άγγελου Γ. Χρονά* 
Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 13 Μαΐου είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Διεξάγονται σε μία περίοδο ανανέωσης του κόμματος και προετοιμασίας ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας όταν γίνουν οι εκλογές...

Για το λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες και στην Μεσσηνία όπως και σε όλη τη χώρα.

Τα αριθμητικά στοιχεία είναι αισιόδοξα και εγώ με την παρέμβαση μου απευθύνω κάλεσμα και στα 2.630 μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία και να επιλέξουν πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ, των τοπικών οργανώσεων και τους συνέδρους.

Έχοντας κριτήριο τους καλύτερους  και αυτούς που θεωρούν πως μπορούν να υπηρετήσουν  βάσει των νέων δεδομένων που έχουν ήδη δημιουργηθεί, γνώμονας κατά την άποψή μου πρέπει να είναι η διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και όχι η εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Όλα αυτά ανήκουν σε μία εποχή που θέλω να πιστεύω πως αφήνουμε πίσω μας. Επαναλαμβάνω πως η συμμετοχή και κυρίως των νέων σε ηλικία είναι το πρώτιστο την Κυριακή και από τη Δευτέρα το πρωί ζητούμενο είναι η ενότητα. Όλοι μαζί σαν «μια γροθιά» θα πρέπει να αγωνιστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις εθνικές εκλογές, στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκλογική νίκη της παράταξης μας, της Νέας Δημοκρατίας, για το καλό του τόπου μας, που έχει ανάγκη να κάνει το βήμα μπροστά, να κάνει Τόνι βήμα για την πολυπόθητη ανάπτυξη με μελλοντικό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

 

*Ειδ. Χειρουργός

Μέλος Τομέα Υγείας ΝΔ