Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 20:22

Γιατί είμαι υποψήφια με την παράταξη “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες” με τον Μανώλη Μάκαρη

Γιατί είμαι υποψήφια με την παράταξη “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες” με τον Μανώλη Μάκαρη

Της Χριστίνας Μούστου* 
Και ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσω και εγώ αγαπητοί μου φίλοι. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου υπήρξαν πολλές θετικές αντιδράσεις από τους συμπολίτες μου  και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να αποδεχτώ την τόσο τιμητική πρόταση, που μου έκανε ο Μανώλης Μάκαρης, έχω να πω τα εξής:...

  1. Ο βασικότερος και ο πιο ουσιαστικός λόγος κατά τη γνώμη μου είναι η ίδια η προσωπικότητα του Μανώλη Μάκαρη. Γνωρίζοντάς τον με εξέπληξε θετικά καθώς είναι ένας άνθρωπος με ήθος, αρχές και αξίες. Ένας έντιμος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, με ευαισθησίες για το περιβάλλον, ένας άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά με όλη την σημασία της λέξεως τον συνάνθρωπό του.                                                                                                                       2. Έχει γνώση του αντικειμένου της τοπικής αυτοδιοίκησης. Έχει πρόγραμμα, θέσεις και όραμα για τον δήμο της Καλαμάτας. Έχει πολυετή πείρα μέσα από τη θητεία του στην αντιπολίτευση του δήμου Καλαμάτας και παλαιότερα στην συμπολίτευση στον δήμο Παλλήνης.

Και τέλος για όσους δεν το γνωρίζουν έχει μάστερ Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και  Αυτοδιοίκησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Για μένα ως επιστήμονα έχει την αξία του αυτό, υπό την έννοια ότι είναι άνθρωπος ουσίας και ότι αυτό που θέλει να αναλάβει το εξελίσσει πάντα σε ανώτερο γνωσιακό  επίπεδο. 3. Οι συνυποψήφιοί μου. Γνωρίζοντάς τους διαπίστωσα ότι είναι άνθρωποι από όλες τις επαγγελματικές τάξεις που το κίνητρό τους δεν είναι το προσωπικό όφελος αλλά το κοινό καλό και η πίστη τους προς το πρόσωπο του Μανώλη Μάκαρη.Η πίστη τους ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για το δήμο μας.        

Και να κλείσω με την εξής φράση....
Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΧΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Σε ευχαριστώ πολύ Μανώλη Μάκαρη που πίστεψες σε μένα!!!!!    

 

*Οδοντίατρος ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με τον βαθμό διευθύντριας