Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 23:52

Η υποκρισία ξεχειλίζει και η παρακμή απειλεί τους δημοκρατικούς θεσμούς

Η υποκρισία ξεχειλίζει και η παρακμή απειλεί τους δημοκρατικούς θεσμούς

Της Αντωνίας Μπούζα 
Εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι, λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Τι εννοώ με αυτό;
Εδώ και πολλούς μήνες, ζούμε στη Μεσσηνία και στην Πελοπόννησο πρωτοφανείς καταστάσεις καιροσκοπισμού, ύβρεων, ψεμάτων και λάσπης κατά προσώπων από τηλεοπτικό μέσο που βάζοντας μπροστά τη δική του επιβίωση, αδίστακτα λασπολογεί κατά όσων σύμφωνα με τη λογική του ιδιοκτήτη του μέσου αυτού, παρεμποδίζουν τα σχέδιά του...

Υποκουλτούρα και παρακμή συνθέτουν εξ΄αιτίας κυρίως του τηλεοπτικού αυτού σταθμού την ειδησεογραφική πραγματικότητα της Μεσσηνίας.

Προσωπικά έχω εξυβρισθεί, λοιδωρηθεί και υποτιμηθεί πλειστάκις, σε μηνύσιμο βαθμό από την ομάδα των τηλεκριτικών, που θέλοντας και μη, προσπαθούν να επιβάλλουν στον τόπο μας, καταστάσεις και πρόσωπα.

Λέξεις όπως «καλτσοδέτες, φουστάνια, ουστ ρεεε» κλπ παρακμιακά, έχουν γίνει πλέον συνήθεια για όλους εμάς που υπομένουμε το μένος του καναλάρχη και των επιτελών του, οι οποίοι στη συνέχεια, συμπληρώνουν το εξυβριστικό σκηνικό, με…περισπούδαστη αρθρογραφία.

Εμείς που δεχόμαστε κάθε μέρα τη λάσπη, σιωπήσαμε και δεν ασχοληθήκαμε ως έπρεπε μαζί του.

Δυστυχώς η δική μας επιείκεια και ανωτερότητα, ίσως θεωρήθηκε αδυναμία, γι αυτό και είδαμε χθες την ανοίκεια συμπεριφορά του κ.Μπελόγιαννη απέναντι στη θεματική Αντιπεριφερειάρχη και υπεύθυνη επικοινωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Νικολάκου, την οποία και καταδικάζω απόλυτα.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι και εγώ προσωπικά έχω δεχθεί από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό και τον ιδιοκτήτη του, απαράδεκτες επιθέσεις με φράσεις που με έχουν θίξει ως θεσμικό παράγοντα και ως γυναίκα πολιτικό.

Ο χαρακτηρισμός «καλτσοδέτα» θα ακολουθεί πάντα τον κ. Μπελόγιαννη και θα χαρακτηρίζει εσαεί το ήθος και την πολιτική του αντίληψη.

Λυπάμαι για τη συμπεριφορά και τη στάση του, που υποβαθμίζουν τόσο πολύ την πολιτική ζωή της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου και δρουν τοξικά σε όλη την κοινωνία.

 

*Αντωνία Μπούζα

Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

& Θεμάτων Μεσσηνίας