Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 22:36

Άρση ασυλίας της Αγγελικής Αδαμοπούλου: “ Ότι και να κάνετε η αλήθεια θα λέγεται από τα στόματά μας”

Άρση ασυλίας της Αγγελικής Αδαμοπούλου: “ Ότι και να κάνετε η αλήθεια θα λέγεται από τα στόματά μας”

ΜέΡΑ25 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
"Σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο γράφτηκε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της δημοκρατίας μας.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την ημέρα και ημέρες γενικότερα που ζούμε θα τις ζήλευαν οι πατεράδες και παππούδες πολλών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, η ιστορική ΕΡΕ και άλλοι πολλοί. Μιλάμε για την άρση ασυλίας βουλευτών μεταξύ των οποίων και της δικιάς μας βουλευτή, Αγγελικής Αδαμοπούλου. 

Η Αγγελική μας λοιπόν που λέτε, τόλμησε να ξεστομίσει αυτό που τόσα χρόνια όλη η ελληνική κοινωνία ξέρει και συζητάει, ότι “οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες είναι γνωστοί στην ελληνική αστυνομία και συχνά είναι τα ίδια τα αστυνομικά όργανα, τα οποία ως κουκουλοφόροι θα ρίξουν μια μολότοφ για να διαλύσουν την διαδήλωση”. Αλλά δεν είναι τόσο αυτό που είπε όσο η στέρηση της δυνατότητας του να το πει και το μένος που επέδειξε απέναντι της όλο το κυβερνητικό σχήμα, με δεκανίκι φυσικά τον τηλεπωλητή που έδινε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού του ίδιου δώρο με κάθε αλοιφή για κάλους που παραγγέλνεις. Μένος φυσικά που δεν έδειξαν απέναντι στον κάθε ένα τραπεζίτη, τοκογλύφο, όταν τσεκουριάζονταν οι μισθοί για να σωθούν τα κέρδη τους, ούτε φυσικά στον κάθε ένα υπαλληλίσκο κάποιου τοκογλυφικού οργανισμού όταν εκτελούσε οικονομικά πτωχευτικά προγράμματα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, χαρίζοντας μέχρι και σήμερα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, σβήνωντας τους επιβεβαιωμένα χρέη προς το δημόσιο και όχι μόνο.

Όλα αυτά σε μια εποχή που τα καλά ταϊσμένα απ' τη λίστα Πέτσα και απαλλαγμένα από τα τραπεζικά τους χρέη ΜΜΕ, θάβουν και ξεθάβουν ποδηλατάδες, βίλες, ακίνητα, αποσκοπώντας στον αποπροσανατολισμό του κόσμου απ' τα εγκληματικά λάθη των κυβερνώντων σε ένα όχι πολύ μακρύ παρελθόν όπου ο μπουλντοζιέρης του ελληνικού έκλεινε μετά χαράς τα νοσοκομεία και απέλυε με χαμόγελο εργαζόμενους στο ΕΣΥ.

Λοιπόν, καλά κάνετε και φοβάστε αυτά που είπε η Αγγελική μας και μας τιμά το μένος που δείχνετε απέναντι της αλλά κύριοι της κυβέρνησης - τσίρκο και λοιπών τηλεπωλητών, θα μας βρίσκετε απέναντι σας, χωρίς φίμωτρο και χωρίς υπακοή προς την καθεστηκυία σάπια κοινωνική τάξη.

Ό,τι και να κάνετε η αλήθεια θα λέγεται πάντα από τα στόματα μας".

 

ΜεΡΑ 25 Μεσσηνίας

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « H κυβερνητική ανικανότητα Ηλιούγεννα »