Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 17:09

Εμβόλια και τρωκτικά

Εμβόλια και τρωκτικά

Του Δημήτρη Ν. Μπουσούνη 
      Ξεκίνησε σήμερα 27/12/2020 με πολλές τυμπανοκρουσίες και αρκετούς θεατρινισμούς ο εμβολιασμός στη χώρα μας, για την προστασία του πληθυσμού από τον κορωνοϊό.

Δέκα μήνες τώρα έχει εφαρμοστεί κατά κόρον στον τόπο μας μια τεράστια προπαγάνδα γύρω απ’ αυτόν τον ιό κι έκανε πολλούς συνανθρώπους μας να χάσουν τον ύπνο τους.  

Κάτι ανάλογο είχε γίνει μερικά χρόνια πριν με κάποιο άλλο εμβόλιο και τότε στην εξουσία βρισκόταν πάλι η ίδια κυβερνητική παράταξη με την σημερινή.

Την εποχή εκείνη, όπως είναι γνωστό, πετάχτηκαν στα σκουπίδια δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κι όλα αυτά τα πλήρωσε στο ακέραιο ο Ελληνικός λαός.

Ενώ οι υπεύθυνοι κυβερνητικοί παράγοντες σφυρίζουν ακόμη αδιάφορα και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα για την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος.

Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο και στην παρούσα περίπτωση γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται κι όποιος δεν τη θυμάται είναι υποχρεωμένος να την ξαναπεράσει, λέει η λαϊκή σοφία.  

Επειδή σ’ αυτή τη φάση τα πάντα εξελίχθησαν με μεγάλη σπουδή, ο χρόνος θα δείξει για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κι αν αυτό έχει παρενέργειές.

Ως εκ τούτου δικαίως είναι επιφυλακτική μεγάλη μερίδα της Ελληνικής κοινωνίας και διερωτάται αν θα πρέπει να κάνει τώρα το εμβόλιο ή να περιμένει για αργότερα.

Άσχετα πάντως με την επιτυχία ή όχι του εμβολίου, εκείνοι που θα βγουν κερδισμένοι κι αυτή τη φορά, θα είναι ως συνήθως τα τρωκτικά!!!

 

Δημήτρης Ν. Μπουσούνης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.