Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 20:44

Καλή χρονιά από καρδιάς!

Καλή χρονιά από καρδιάς!

Του Δημήτρη Ν. Μπουσούνη 
     Η Πρωτοχρονιά του 2021 θα μείνει στην ιστορία, όχι τόσο για την πανδημία του Κορωνοϊού αλλά για τις πολλές απαγορεύσεις που επιβλήθηκαν από την παρούσα κυβέρνηση.

Όχι, λέει, στην κυκλοφορία των πολιτών πέραν της 10ης βραδινής.

Όχι στην νυχτερινή διασκέδαση.

Όχι στα ρεβεγιόν και στις συναθροίσεις στα σπίτια πέραν των εννέα ατόμων.

Όχι σε κάθε είδους τυχερά παιχνίδια.

Όχι στο Πρωτοχρονιάτικο λαχείο, που κυκλοφορούσε ανελλιπώς για 84 έτη.

Όχι στα κάλαντα και πάει λέγοντας…

Δηλαδή, κύριοι της κυβέρνησης, αν έβγαιναν τα παιδιά στο δρόμο με τις μάσκες τους κι έλεγαν τα κάλαντα ή κυκλοφορούσε το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο θα επιβαρυνόταν παραπάνω απ’ ό,τι είναι η πανδημία του κορωνοϊού;   

Είναι προφανές, πως κάποιες από τις απαγορεύσεις θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, γιατί η ύπαρξή τους όχι μόνο δεν ωφελεί σε τίποτα αλλά απεναντίας αυξάνει την κατήφεια, που έχει κυριεύσει τον Ελληνικό λαό.  

Για τον τραγέλαφο, που ζούμε δέκα μήνες τώρα, θα μπορούσαν να λεχθούν πάρα πολλά πράγματα αλλά μιας και ξημερώνει Πρωτοχρονιά, μια φράση ταιριάζει να πει κανείς: Υπομονή αγαπητοί φίλοι και καλή χρονιά σ’ όλους από καρδιάς!!!

 

Δημήτρης Ν. Μπουσούνης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

     

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εμβόλια και τρωκτικά 2021: Μια ακόμη δύσκολη χρονιά »