Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 09:47

Όλα καλά κι όλα ωραία!

Όλα καλά κι όλα ωραία!

Του Δημήτρη Ν. Μπουσούνη 
    Από τις δεκατέσσερις του Μάη του 2021 τέρμα, λέει, τα «SMS» και τα «λοκντάουν» για όλη την Ελληνική επικράτεια.
Εξάντλησαν, είπαν οι κυβερνώντες, το σκοπό για τον οποίο πάρθηκαν τα μέτρα ένα χρόνο τώρα κι από δω και μπρος δε χρειάζονται πλέον!  

Αυτό σημαίνει πως η παρούσα κυβέρνηση είναι απολύτως ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα διαχείρισης της πανδημίας με τους 11 χιλιάδες νεκρούς, τη διάλυση της εθνικής οικονομίας και την κοινωνική συνοχή των πολιτών.

Διαφορετικά τι νόημα έχει να κλείνουν τις επιχειρήσεις και να μαντρώνουν τον κόσμο μέσα στα σπίτια του όταν τα κρούσματα ήταν 500 και να τ’ αφήνουν όλα ελεύθερα τώρα, που είναι πολλαπλάσια;

Μήπως απώτερος σκοπός των κυβερνώντων ήταν η απαγόρευση της συνάθροισης των πολιτών, για να μπορούν να περνούν ανενόχλητοι τα νομοσχέδια της αρεσκείας τους;

Κοινή διαπίστωση μεγάλης μερίδας του Ελληνικού λαού είναι, πως εκτός από την κοινωνία, καταρράκωση υπέστησαν όλο αυτό το διάστημα και οι Δημοκρατικοί θεσμοί της χώρας μας.

Αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει με την οποιαδήποτε πανδημία, αλλά με τις πολιτικές πεποιθήσεις και τον τρόπο σκέψης αυτών που κυβερνάνε.      

Το πιο αισχρό σ’ όλη αυτήν την υπόθεση ήταν η καθημερινή πλύση εγκεφάλου του Ελληνικού λαού και η τρομοκράτηση του, με σκοπό να τον κάνουν υποχείριό τους.

Έτσι ενώ κάποιοι έχουν κάνει σήμερα το εμβόλιο, δεν τολμούν να βγουν έξω από το σπίτι τους, εξαιτίας του φόβου που υπέστησαν όλο αυτό το διάστημα.   

Παρόλο, λοιπόν, που ο κορωνοϊός καλπάζει και οι νεκροί δεν πέφτουν καθημερινά κάτω από τους 50, η κυβέρνηση αναγκάστηκε, εκ των πραγμάτων, να τα αφήσει όλα ελεύθερα.

Ταυτόχρονα εμπαίζει τον Ελληνικό λαό λέγοντας, πως όλα είναι καλά κι όλα ωραία!  

Δημήτρης Ν. Μπουσούνης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.