Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 13:59

Ερχόμαστε από το Μέλλον...

Ερχόμαστε από το Μέλλον...

Του Γιάννη Πάζιου 

180.000 πολίτες στην Ελλάδα!

2.500 Μεσσήνιες & Μεσσήνιοι!

Αποτελούν την νέα Προοδευτική & Πατριωτική κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω:

Τους Εθελοντές, τους Δικηγόρους και τα Μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που υπερέβαλαν εαυτό για να φέρουν εις πέρας μια πραγματικά απαιτητική εκλογική διαδικασία, διασφαλίζοντας το αδιάβλητο της.

Τους υποψήφιους που με την στάση τους απέδειξαν περίτρανα πως μια νέα αντίληψη και κουλτούρα στην ενασχόληση με την πολιτική μπορεί να εμπεδωθεί.

Τους συμπολίτες μου από την Καλαμάτα που με τίμησαν με την στήριξη τους ώστε να τους εκπροσωπήσω μαζί με έτερους αξιόλογους εκπροσώπους στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει:

-Πιο δυνατούς αλλά συνάμα υπεύθυνους να ανταποκριθούμε στην εντολή να οδηγήσουμε τον Φορέα μας σε ένα Συνέδριο που θα αποτελέσει διαβατήριο στο αύριο. Δίνοντας απαντήσεις στο αδιέξοδο των διαχρονικών παθογενειών που ταλανίζουν τους πολίτες της χώρας.

- Πιο ενωμένους από ποτέ για την διεκδίκηση των κοινών μας στόχων, γεγονός που επικυρώθηκε από την διαγενεακή συμμετοχή στις κάλπες.

- Πιο ανανεωμένους με γνώμονα τα πρόσωπα που εξελέγησαν και το προφίλ που πλέον διαμορφώνεται στη πολιτική ταυτότητα του πολιτικού φορέα μας.

- Πολιτικά αυτόνομους και αυτόφωτους ώστε να διεκδικήσουμε για την Μεσσηνία και την Ελλάδα μέσα σε ένα κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, γεμάτο ανασφάλεια και ανισότητες.

Η Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία έχει πλέον τον εκφραστή της, το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και όλοι εμείς ερχόμαστε από το μέλλον για να αποτελέσουμε το εφαλτήριο Αναγέννησης και ευημερίας των πολλών, χρέος μας η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης τους και η εκπλήρωση των προσδοκιών τους. 

Εύχομαι παραγωγική και εποικοδομητική θητεία στους εκλεγέντες, θα προχωρήσουμε όλοι #mazimprosta

 

Γιάννης Πάζιος

π. Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας