Τρίτη, 01 Μαϊος 2012 02:50

Ποιους και γιατί ενοχλεί η Δημοκρατική Αριστερά

Ποιους και γιατί ενοχλεί η Δημοκρατική Αριστερά

Του Μπάμπη Βακαλόπουλου, 
υποψήφιου βουλευτή ΔΗΜ.ΑΡ.

Η Δημοκρατική Αριστερά είναι προορισμένη να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, με εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και πολιτικό ήθος. Η συγκρότησή της σε κομματικό φορέα θέτει ως στόχο την προσφορά στον τόπο και την αλλαγή και όχι την αναπαραγωγή των κατεστημένων και την αποκόμιση πολιτικών ωφελειών.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθαρότητα και ο ρεαλισμός των πολιτικών λύσεων που προτείνουμε και η αποδοχή τους από την ελληνική κοινωνία, έχει ενοχλήσει πολλούς και κύρια εκείνους που έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος:
-Τους αρχιτέκτονες του χάους, που συναγωνίζονται πλέον για το ποιός θα δημιουργήσει περισσότερο φόβο και πανικό στους ψηφοφόρους, ώστε να κλείσουν τα μάτια στις άδικες και αναποτελεσματικές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
-Εκείνους που μετατρέπουν την πολιτική τους ανασφάλεια σε εθνική περιπέτεια και την Ελλάδα από ισότιμο εταίρο σε φτωχό συγγενή της ευρωπαϊκής οικογένειας.
Αγνοούμε αυτούς και τη λάσπη τους και απευθυνόμαστε στον Ελληνικό λαό κοιτάζοντάς τον κατάματα:
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχει και ούτε θα δημιουργήσει εξαρτήσεις από τα μεγάλα συμφέροντα. Δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε σχέσεις με πελατειακά δίκτυα και επιχειρηματικές ελίτ.
Χτυπάμε το πελατειακό κράτος, την κρατικοδίαιτη ανάπτυξη και την οικειοποίηση της δημόσιας διοίκησης. Μείναμε και θα παραμείνουμε μακριά από ευκαιριακές συμπράξεις και τακτικισμούς για τη νομή της εξουσίας.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι έτοιμη να αξιοποιήσει τη δύναμη που θα της δώσει ο κυρίαρχος λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Να αποτελέσει τη νέα δύναμη ευθύνης και ανατροπής στο δημόσιο βίο. Να αναδειχθεί η Αριστερά της δημοκρατίας και των προοδευτικών λύσεων και όχι του περιθωρίου και του στείρου καταγγελτικού λόγου.