Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 19:26

Προσφορά στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας από το αστυνομικό προσωπικό

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Το προσωπικό της αστυνομίας και στους πέντε Νομούς της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου συγκέντρωσε και προσέφερε σε κοινωνικούς φορείς διάφορα είδη για την υποστήριξη του έργου τους, στο πλαίσιο του γιορτασμού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας προσέφερε τα είδη που συγκέντρωσε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS…

Σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου επισημαίνεται:
«Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συγκέντρωσε εθελοντικά βοήθεια σε είδη (τρόφιμα, είδη ένδυσης για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια κ.α.)
Η βοήθεια σε είδη που συγκεντρώθηκε προσφέρθηκε σε διάφορους φορείς και ιδρύματα
Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά σε διάφορους φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα δώρα και είδη δόθηκαν ως εξής:
•        Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Άργους.
•        Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.
•        Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον Εθελοντικό Οργανισμό Κέντρου Στήριξης των Παιδιών «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
•        Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στην Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς και Σπάρτης.
•        Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας.
Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς επίσης καλό κουράγιο και δύναμη για την άσκηση των καθηκόντων τους.
Η συγκέντρωση των δώρων και των ειδών αποτελεί πρωτοβουλία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η Φυσική Ηγεσία της.
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του».