Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 09:52

Οχτώ συλλήψεις χθες στη Μεσσηνία

Οχτώ συλλήψεις χθες στη Μεσσηνία

ΣΥΝ 20 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ
Μία 49χρονη γυναίκα εις βάρος της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για υπεξαίρεση, έναν άνδρα για την κατοχή ναρκωτικών, δύο άτομα εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί καταδικαστικά έγγραφα και τέσσερα άτομα για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, συνέλαβε χθες, Τετάρτη, στη Μεσσηνία η Αστυνομία, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε όλο το εύρος της Πελοποννήσου. Επιπλέον εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια της Καλαμάτας δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο του 2013 στον Άρι. Για τις πράξεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου…

Ακόμη, η αστυνομία συνέλαβε 20 αλλοδαπούς που διέμεναν στη χώρα χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα και θα κινηθεί η διαδικασία για τη διοικητική επιστροφή τους.

Στο πλαίσιο της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 865 άτομα, εκ των οποίων οι 663 ημεδαποί και σε 581 οχήματα, στους πέντε Νομούς της ευθύνης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Προσήχθηκαν στις αστυνομικές υπηρεσίες 133 άτομα, εκ των οποίων οι 82 ημεδαποί και ακολούθησαν 78 συλλήψεις.
Στ.Μ.