Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 10:21

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα σε κέντρο της Καλαμάτας

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα σε κέντρο της Καλαμάτας

ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ
Τρεις συλλήψεις έκανε το Σάββατο το βράδυ η Ασφάλεια της Καλαμάτας, σε κατάστημα που λειτουργεί σε δρόμο ο οποίος συνδέει το κέντρο της πόλης με την Παραλία, για παράνομο παιχνίδι στοιχήματος. Δύο παίχτες και ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης είναι τα άτομα που έχουν συλληφθεί, ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και αναζητείται…

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου «στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, προχθές (3.3.2018) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 50 ετών, αντίστοιχα και ένας (1) 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 48χρονο ημεδαπό, που αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές (3.3.2018) το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 48χρονου, ο οποίος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε ο 50χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το τυχερό παιχνίδι «στοίχημα», μέσω διαδικτυακών τόπων που ανήκουν στον κατάλογο μη αδειοδοτημένων παρόχων της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, τη διεξαγωγή του οποίου είχε επιτρέψει στους 29χρονο και 44χρονο.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».