Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 18:47

Φυτεία στα Γιαννιτσάνικα, σύλληψη 53χρονου

Φυτεία στα Γιαννιτσάνικα, σύλληψη 53χρονου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
Φυτεία με 114 μικρά δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί στα Γιαννιτσάνικα, στην περιοχή “Μελισσοπουλα”, ενώ συνελήφθη ως καλλιεργητής 53χρονος κάτοικος Καλαμάτας…

Όπως σημειώνεται σχετικά στο αστυνομικό δελτίο, “εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 53χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν -114- δενδρύλλια κάνναβης.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη σήμερα (24.7.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (23.7.2019) το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά -114- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -80- εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι την ανωτέρω φυτεία την καλλιεργούσε ο 53χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα (24.7.2019) το πρωί στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας”.