Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019 12:36

Το μήνυμα του Παναγιώτη Πούπουζα, νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου

Το μήνυμα του Παναγιώτη Πούπουζα, νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου

“Με όρους δικαιοσύνης, αντικειμενικότητας και αμεροληψίας” θα συνεχίσει ο λειτουργεί, τονίζει, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, πρώην διευθυντής αστυνομίας Μεσσηνίας. Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Πούπουζας σημειώνει:...

"Με τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, κρίθηκα διατηρητέος στο βαθμό του Ταξίαρχου και μετατίθεμαι από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αναθέτοντάς μου αυτή τη σημαντική θέση από την οποία θα συνεχίσω να υπηρετώ την πατρίδα και τον πολίτη. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Μεσσηνίας, για την άριστη συνεργασία μας, αποσκοπώντας αφενός στην ενημέρωση των πολιτών και αφετέρου στην πρόληψη του εγκλήματος. 

Επιπλέον θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την αμέριστη στήριξή του, τη σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Αστυνομίας και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. 

Όμως ως γνωστό, κάθε τέλος ενός κεφαλαίου οριοθετεί συγχρόνως την αρχή ενός άλλου. Κατά την άσκηση των νέων μου καθηκόντων θα συνεχίσω να μάχομαι για την εκπλήρωση, με τον καλύτερο τρόπο, της αποστολής που μου έταξε η Πολιτεία, με όρους δικαιοσύνης, αντικειμενικότητας και αμεροληψίας".