Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 12:11

Πατέρας Ρομά με δύο ανήλικα παιδιά του πιάστηκαν με τσιγαριλίκι

Έναν 48χρονο Ρομά και δύο ανήλικα παιδιά του συνέλαβαν χθες στην Καλαμάτα αστυνομικοί, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης. Επιπλέον χθες στον Μελιγαλά συνελήφθηκε 54χρονος με 57 ναρκωτικά χάπια, αριθμός που αστυνομικοί σημειώνουν ότι είναι αρκετά μεγαλύτερος σε σχέση με άλλες συλλήψεις για παράνομη κατοχή τέτοιων χαπιών…

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά τη σύλληψη του πατέρα και των δύο ανήλικων παιδιών του: “Συνελήφθησαν, χθες (28.7.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ανήλικος, 17χρονος και 48χρονος, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, ο 48χρονος, πατέρας των ανωτέρω ανήλικων, συνελήφθη και για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ, όπως προέκυψε, δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας”.

Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά χάπια στον Μελιγαλά, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε: “Συνελήφθη, χθες (28.7.2022) το πρωί, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -57- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας”.