Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 23:05

Σύλληψη 50χρονου που έριξε στο πρόσωπο γυναίκας χημικό υγρό - Εκτός κινδύνου αλλά με πρόβλημα στο μάτι το θύμα

Σύλληψη 50χρονου που έριξε στο πρόσωπο γυναίκας χημικό υγρό - Εκτός κινδύνου αλλά με πρόβλημα στο μάτι το θύμα

Συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε σε γυναίκα με χημικό υγρό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Ανάληψη της Μεσσήνης, ανακοίνωσε το βράδυ η Αστυνομία. Πρόκειται για 50χρονο που θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα. Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα το ένα της μάτι…

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά: “Συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, σε περιοχή της Μεσσήνης. Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.