Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 00:28

Απόπειρα ανθρωποκτονίας η κατηγορία στον 50χρονο που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του

Απόπειρα ανθρωποκτονίας η κατηγορία στον 50χρονο που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του

ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απαγγέλθηκε στον 50χρονο που επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην Ανάληψη της Μεσσήνης, ρίχνοντάς της καυστικό υγρό στο πρόσωπο. Ο δράστης πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Σάββατο. Η 49χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και εξακολουθεί να κινδυνεύει το ένα της μάτι από την επίθεση που υπέστη με το καυστικό υγρό…

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Θανάσης Ηλιόπουλος, σε δήλωσή του μετά την απόφαση για την χορήγηση προθεσμίας προκειμένου να απολογηθεί ο εντολέας του, σημείωσε ότι “τώρα έχει συνειδητοποιήσει το τι έχει γίνει και πραγματικά είναι βαθιά συγκλονισμένος γι’ αυτό που έχει συμβεί”. Πρόσθεσε ότι “έχει μετανιώσει. Ζητάει συγνώμη γι’ αυτό το οποίο έκανε και θέλει να διαβεβαιώσει ότι θα σταθεί με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, με ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, στην παθούσα, σε ό,τι αφορά το θέμα που έχει προκληθεί στην υγεία της”

Και ο ίδιος ο δικηγόρος κ. Ηλιόπουλος εξέφρασε τη λύπη του γι’αυτό το οποίο συνέβη, σημειώνοντας ότι πραγματικά είναι οδυνηρό και πως το θέμα της υγείας της 49χρονης είναι ιδιαίτερα σοβαρό. 

Σε ό,τι αφορά το λόγο για την επίθεση που έκανε ο 50χρονος στην πρώην σύζυγό του ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως δεν είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με τον εντολέα του παρά για πολύ λίγο χρόνο και δεν ήταν ακόμη σε θέση να δηλώσει κάτι σχετικά.