Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 10:03

Την τράκαραν στον αυτοκινητόδρομο, κατέβηκε να δει τι έχει συμβεί και την παρέσυρε άλλο αυτοκίνητο

Την τράκαραν στον αυτοκινητόδρομο, κατέβηκε να δει τι έχει συμβεί και την παρέσυρε άλλο αυτοκίνητο

Θανάσιμα τραυματίστηκε 78χρονη οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου από την Αθήνα με καταγωγή από τη Μεσσηνία, σε ένα άτυχο δυστύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα χθες το βράδυ, κοντά στην Τσακώνα…

Η 78χρονη οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο χτυπήθηκε από πίσω, από άλλο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση οι ζημιές ήταν υλικές και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο σε δεύτερο χρόνο η 78χρονη, που είχε κατέβει από το όχημα της, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από άλλο αυτοκίνητο που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοίνωσε σχετικά: “Χθες (4.12.2022) το βράδυ, στο 209,3 ο χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 78χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 21χρονου. Ακολούθως Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, παρέσυρε την ανωτέρω 78χρονη, η οποία βρισκόταν πεζή στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου”.